نوشته شده توسط : علی محمد
جرايم-بهداشتي-درماني-و-دارويي-در-قانون-تعزيرات-حكومتي
جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در قانون تعزيرات حكومتي
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 190
حجم فایل: 123
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
فصل اول كليات 7
مبحث اول: تاريخچه جرايم بهداشتي ، درماني و دارويي 8
گفتار اول- دوران باستان 9
گفتار دوم- دوران اسلامي 13
گفتار سوم- تاريخچه جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در حقوق ايران 17
مبحث دوم- ماهيت جرايم بهداشتي، درماني و دارويي و تفاوت آن با تخلفات
انتظامي 20
گفتار اول- مفهوم جرائم بهداشتي، درماني و دارويي 21
الف) مفهوم جرايم بهداشتي 21
ب) مفهوم جرايم درماني 23
ج) مفهوم جرايم دارويي 25
گفتار دوم- اركان تشكيل دهندة جرايم بهداشتي، درماني و دارويي 26
الف) عنصر قانوني 27
ب) عنصر مادي 29
ج) عنصر معنوي 31

فهرست ب
گفتار سوم- تفاوت جرايم بهداشتي، درماني و دارويي با تخلفات انتظامي 34
الف) تعريف تخلفات انتظامي 34
ب) تفاوت جرم با تخلف انتظامي 35
ج) تخلفات انتظامي در امور پزشكي و دارويي 38
مبحث سوم- جايگاه جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در تقسيم بندي جرايم 41
گفتار اول- جايگاه جرايم بهداشتي درماني و دارويي در طبقه بندي
حقوق جزاي اختصاصي 41
گفتار دوم- جايگاه جرايم بهداشتي ، درماني و دارويي از نظر مطلق و مقيد بودن. 43
فصل دوم- مصاديق جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در قانون تعزيرات حكومتي 49
مبحث اول- مصاديق جرايم بهداشتي 50
گفتار اول- جرايم مربوط به بهداشت محيط 51
الف) جرايم عليه بهداشت عمومي 51
ب) جرايم مربوط به بهداشت اماكن عمومي 55
ج) جرايم مربوط به بهداشت مراكز تهيه و توليد و نگهداري و توزيع مواد
خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي 59
گفتار دوم- جرايم مربوط به تهيه، توزيع،‌‌ نگهداري و فروش مواد خوردني،
آشاميدني، آرايشي و بهداشتي 62

فهرست ج
الف) جرايم مربوط به تهيه و توليد مواد خوردني، آشاميدني،‌ آرايشي و بهداشتي 63
ب) جرايم مربوط به توزيع، عرضه و فروش مواد خوردني،‌ آشاميدني، آرايشي و بهداشتي 72
مبحث دوم- مصاديق جرايم درماني 78
گفتار اول- جرايم مربوط به مداخلة‌ غير مجاز در امور پزشكي و درماني 79
گفتار دوم- جرايم مربوط به خودداري از پذيرش و ارائه خدمات به بيماران 89
گفتار سوم- جرايم مربوط به اعمال سودجويانه در حرفة پزشكي 96
گفتار چهارم – جرايم مربوط به عدم رعايت ضوابط و مقررات حرفه اي 106
مبحث سوم- مصاديق جرايم دارويي 113
گفتار اول- جرايم مربوط به مداخله غيرمجاز در امور دارويي 114
گفتار دوم- جرايم مربوط به سودجويي در امور دارويي 117
گفتار سوم- جرايم مربوط به خودداري متصديان امور دارويي از ارائه خدمات 121
گفتار چهارم- جرايم مربوط به تخلف از ضوابط و مقررات دارويي 125
فصل سوم- مجازات جرايم بهداشتي،‌ درماني و دارويي در قانون تعزيرات حكومتي
و مراجع صالح براي رسيدگي به اين جرايم 135
مبحث اول – مجازات جرايم بهداشتي، درماني و دارويي 136
گفتار اول- تعريف مجازات و انواع آن در حقوق جزاي ايران 136
الف) مفهوم مجازات 136
ب) انواع مجازات در حقوق جزاي ايران 138
فهرست د
گفتار دوم- ماهيت مجازات جرايم بهداشتي، درماني و دارويي 142
گفتار سوم- انواع مجازات جرايم بهداشتي، درماني و دارويي
در قانون تعزيرات حكومتي 147
گفتار چهارم – تخفيف، تشديد و تبديل مجازات
در جرايم بهداشتي،‌ درماني و دارويي 153
الف) تخفيف مجازات 153
ب) تشديد مجازات 154
ج) تبديل مجازات 156
گفتار پنجم- مجازات شركت و معاونت در جرايم بهداشتي، درماني و دارويي 157
مبحث دوم- مراجع صالح رسيدگي كننده جرايم بهداشتي، درماني و دارويي
و نحوة حل اختلاف در صلاحيت 159
گفتار اول- محاكم ذي صلاح براي رسيدگي به جرايم بهداشتي، درماني و دارويي 159
گفتار دوم- اختلاف در صلاحيت 161
نتيجه گيري 176
منابع و مآخذ 179
نمودار آماري 183

مقدمه
الف) توضيح موضوع
امروزه پيشرفته بودن هر كشور را با شاخص هاي آموزشي و بهداشتي و درماني آن مي‌سنجند، هر قدر امكانات آموزشي و بهداشتي و درماني براي مردم كشور بيشتر فراهم باشد به همان نسبت آن كشور از جايگاه و موقعيت بهتري در جامعة جهاني برخوردار است. در حال حاضر توجه به بهداشت بيش از درمان مورد نظر است و در اين مورد سياست هايي به منظور پيشگيري از شيوع بسياري از بيماري ها صورت مي‌گيرد كه هنوز هم اين اقدامات كافي به نظر نمي‌رسد.
بالا بودن هزينه هاي دارو و درمان، كمبود بيمارستان هاي مجهز در بسياري از شهرها، كمبود پزشك متخصص در بسياري از نقاط كشور و كبود دارو و… از جمله مسائل موجود در بخش بهداشت و درمان است كه براي برخورد با اين مسائل بايد تدابير جديدتر و مؤثرتري را اتخاذ نمود.
از طرفي ديگر از عوامل كارايي انساني، بسته به تأمين غذاي سالم و كافي است، به همين جهت توليد و نگهداري مواد غذايي طبق اصول بهداشتي و فني از پايه هاي بهداشت عمومي‌و پيشگيري از بيماري هاي مختلف است.
گسترش شهرنشيني و نتايج آن افزون طلبي،‌ تحوّل سيستم هاي توليد، ازدياد روزافزون نيازهاي عمومي‌و مصرفي جامعه در زمينه مواد غذايي و دارويي، عدم توانايي نظارت بر مراكز درماني و واحدهاي توليدي مواد خوردني و آشاميدني و آرايشي و بهداشتي و… شرايط را براي بروز بعضي از تخلّفات آماده نموده است. افزايش شمار سريع مراكز توليد مواد خوردني، آشاميدني و آرايشي،‌‌ بهداشتي و كارخانه هاي ساخت فرآورده هاي دارويي، تأمين بهداشت و جلوگيري از آلودگي اين مواد را، در دنياي امروز غيرقابل اجتناب نموده است. زيرا با كوچكترين آلودگي، بيماري‌ها و مسموميت هاي مختلفي در قشر وسيعي از جامعه بروز مي‌كند لذا اين گونه مراكز به منظور بهبود فرآورده هاي خود نياز به رعايت امور بهداشتي دارند و به همين جهت هر سال بخش مهمي‌از مخارج اين كارخانه ها را امور مربوط به تحقيقات بهداشتي تشكيل مي‌دهد.
با توجه به مشكلات موجود، عده اي به منظور سودجويي از موقعيت هاي به دست آمده، با ارتكاب تخلفاتي در اين رابطه معضلات جامعه را تشديد مي‌نمايند و از همين جاست كه پديده اي تحت عنوان جرايم و تخلفات بهداشتي، درماني و دارويي مطرح شده و نظر همة صاحب نظران به ويژه قانونگذاران را به خود جلب كرده است بر اين اساس منظور از جرايم بهداشتي، درماني و دارويي كلية جرايمي‌است كه در رابطه با امر بهداشت و درمان و نيز در رابطه با امور دارويي به وقوع مي‌پيوندد. بررسي ماهيت، مصايق و مجازات اين جرايم بالاخص در قانون تعزيرات حكومتي موضوع اين نوشتار است.
ب) اهميت و ضرورت موضوع جرايم بهداشتي، درماني و دارويي
جرايم بهداشتي، درماني و دارويي از آنجا كه غالباً به تماميت جسماني انسان ها آسيب مي‌رساند از اهميت به سزايي برخوردار است اين گونه جرايم از ساليان سال مورد ارتكاب متصديان اين امور بوده و امروزه به صورت شايع ترين و در عين حال خطرناكترين نوع بزهكاري جان انسان ها را تهديد مي‌كند و به لحاظ حساسيت موضوع و رشد فزايندة آن، ذهن مقامات قضايي و اجرايي و قانونگذار را به خود مشغول داشته است . لذا ضرورت آشنايي بيشتر با اين پديدة ضداخلاقي و ضدانساني براي متصديان امر قضا ، وكلاي دادگستري، دانشجويان حقوق و همة كساني كه به نوعي با مسئلة‌ مذكور مرتبط اند امري اجتناب ناپذير است. علاوه بر اين گوناگوني، تعدد و تنوع جرايم بهداشتي، درماني و دارويي، پراكندگي آنها در قوانين مختلف، وجود مراجع مختلف براي رسيدگي اين جرايم و در نتيجه بروز اختلاف در صلاحيت در موارد مختلف و ساير مباحثي كه در مورد اين جرايم وجود دارد ضرورت تحقيق و پژوهش پيرامون اين موضوع را روشن مي‌سازد.
ج) سابقة ‌علمي‌موضوع
هر چند تصويب قوانيني مربوط به جرايم بهداشتي، درماني و دارويي به سال ها قبل بر مي‌گردد اما متأسفانه تاكنون در اين زمينه تحقيق جامع و كاملي صورت نگرفته است. البته تحقيقات متفرقه پيرامون برخي از موضوعات مرتبط با اين موضوع نگاشته شده است ليكن اين تحقيقات ما را از انجام پژوهش دوباره بي نياز نمي‌كند. خوشبختانه در سال هاي اخير اقبال زيادي به مقررات بهداشتي، درماني و دارويي و بحث جرايم مربوط به آن به چشم مي‌خورد كه چاپ برخي كتب حقوق پزشكي به صورت تأليف يا مجموعه مقالات از آثار اين رويكرد مثبت است اما در ميان كتب چاپ شده نيز به كتابي جامع و فراگير كه ماهيت اين جرايم و مصاديق و احكام و آثار آن را مورد بررسي قرار دهد يافت نشد.
د) روش تحقيق
در اين تحقيق به مناسبت موضوع از روش كتابخانه اي استفاده شده و منابع و مأخذ مربوطه عليرغم كم بودن آن، مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنين قوانين و مقررات مختلف از اولين سال‌هاي قانونگذاري در ايران تاكنون نيز در اين پژوهش مورد استفاده قرار گرفته است كه در واقع مهمترين مأخذ و منبع اين پژوهش همين قوانين مذكور است در كنار قوانين و مقررات،‌ نظريات مشورتي قوة قضائيه و سازمان تعزيرات حكومتي و برخي آراء مربوط نيز مورد توجه قرار گرفته است.
هـ) اهداف تحقيق
به طور خلاصه مهمترين اهداف اين پژوهش به شرح زير است:
1- روشن شدن ماهيت جرايم بهداشتي، درماني و دارويي تبيين جايگاه آن در حقوق جزاي‌ايران
2- بررسي مصاديق مختلف جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در قانون تعزيرات حكومتي
3- بررسي مجازاتهاي مقرر در قانون تعزيرات حكومتي براي جرايم بهداشتي، درماني و دارويي و مطالعه برخي از مباحث مربوط به مجازات مانند تخفيف، تبديل و تشديد آن و نيز مجازات مشاركت و معاونت در اين جرايم.
4- بررسي قوانين و مقررات مختلف به منظور مشخص شدن مراجع صالح براي رسيدگي، تعيين حدود صلاحيت هر يك از مراجع قضايي و غيرقضايي و نيز تبيين معاني قانوني صلاحيت هر يك از مراجع فوق و در نهايت روشن شدن نحوة حل اختلاف در صلاحيت.
و) ساختار و ترتيب مباحث
همانطور كه از اهداف فوق روشن مي‌شود اولين هدف ما در اين تحقيق روشن شدن ماهيت جرايم بهداشتي، درماني و دارويي و جايگاه آن در حقوق جزاي ايران مي‌باشد. بدين منظور اولين فصل اين تحقيق به بررسي اين مطالب اختصاص يافته است. اين فصل نيز به نوبة خود به دو مبحث تقسيم شده است: مبحث اول دربارة‌ تاريخچه جرايم بهداشتي، درماني و دارويي مي‌باشد و در مبحث دوم در سه گفتار به ترتيب در رابطه با مفهوم اين جرايم و اركان تشكيل دهنده و تفاوت آنها با تخلفات انتظامي‌بحث مي‌نماييم.
مبحث سوم از فصل اول نيز به بيان جايگاه جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در تقسيم بندي جرايم اختصاص يافته است.
دومين فصل اين نوشتار درباره مصاديق جرايم بهداشتي، درماني و دارويي در قانون تعزيرات حكومتي مي‌باشد. در اين فصل با توجه به موضوع تحقيق ، بحث در سه مبحث، دنبال شده است. مبحث اول دربارة‌ مصاديق جرايم بهداشتي، فصل دوم در مورد جرايم درماني و فصل سوم دربارة جرايم دارويي. و هر يك از اين مباحث، جرايم مربوطه بر اساس نقاط مشترك، شباهت هايي كه با هم داشته اند در گروه هاي مختلفي طبقه بندي و مورد بررسي قرار گرفته است.
در فصل اول و دوم،‌ ماهيت جرايم بهداشتي، درماني و دارويي و مصاديق آن بررسي مي‌شود اما در سئوال مهمي‌كه در حقيقت در مرحلة پيگيري،‌ رسيدگي و صدور حكم در مورد اين جرايم مطرح مي‌شود آن است كه اولاً ماهيت مجازات اين جرايم و انواع آن و ساير احكام مجازات در اين جرايم به چه ترتيب است و ثانياً چه مراجعي صلاحيت رسيدگي به اين جرايم را دارند؟
در فصل سوم،‌ هدف ما آن است كه به اين سؤال پاسخ در خور بدهيم و به همين جهت مطالب اين فصل را در قالب دو مبحث ارائه مي‌دهيم. مبحث اول: مجازات جرايم بهداشتي، درماني و دارويي كه در آن به تفصيل دربارة‌ ماهيت مجازات جرايم بهداشتي، درماني و دارويي و انواع آن در قانون تعزيرات حكومتي و مباحث تخفيف، تبديل و تشديد مجازات و نير مجازات مشاركت و معاونت در اين جرايم بحث و بررسي صورت گرفته است و مبحث دوم از اين فصل به بيان مراجع صالح براي رسيدگي اختصاص يافته است.
در اين مبحث كه در حقيقت آخرين مبحث نوشتار است ابتدا از مراجع صالح براي رسيدگي اعم از مراجع قضايي و مراجع غيرقضايي سخن به ميان آمده و صلاحيت آنها مورد بررسي قرار گرفته و در خاتمه بحث مطالبي در خصوص نحوة حل اختلاف در صلاحيت مراجع فوق مطرح گرديده است.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: جرايم بهداشتي,جرایم درماني,جرایم دارويي ,قانون تعزيرات حكومتي ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
شناسايي-و-ارزيابي-ارقام-محلي-انگور-شهرستان-مرند--استان-آذربايجان-شرقي-با-استفاده-از-روشهاي-آمپلوگر
شناسايي و ارزيابي ارقام محلي انگور شهرستان مرند ( استان آذربايجان شرقي) با استفاده از روشهاي آمپلوگر
فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی: docx.
تعداد صفحات: 98
حجم فایل: 1758
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
انگور(Vitis vin iferal)یکی از مهمترین محصولات میو های باغی است که دیر باز مورد استفاده بشر قرار می گیرد .این گیاه از نظر اقتصادی بسیار حائز اهمیت می باشد. وتنوع مصرف جهانی وسطح زیر کشت این گیاه اهمیت ان را چندین برابر کرده است انگور گیاهی چوبی دائمی وکم وبیش سازگار با مناطق مختلف آب وهوایی است میوه ان درمیان دیگر میوه های درختی به واسطه داشتن متابولیت های ثانویه وتنوع مصرف و(تازه خوری,رذ کنسروی , خشکبار) منحصر به فرد وجایگاه خاص درتجارت جهانی دارد با توجه این که استان آذربایجان شرقی باداشتن بیش از 23570 هکتار سطوح زیر کشت باغات انگور در کشور می باشد که 607 هکتار آن در شهرستان مرند انجام می گیرد و نیز به دلیل اینکه تعداد ارقام در این استان نسبتا زیاد است بنابراین این ضرورت شناسایی ارقام انگور بیش از پیش در این منطقه احساس می شود.
بنابراین شناسایی ارقام چه در مورد انگور وچه در مورد سایر گیاهان ونیز شناسایی ژنهای با ارزش آنها عملا می تواند باعث نجات ارقام تجارتی شود.
با این مقدمات شناسایی ارقام انگور در استان آذربایجان شرقی در شهرستان مرند بر طبق دیسکریپتور بین المللی در سال 1389 انجام شد از بررسی های که انجام دادیم به تعداد 29 رقم انگور در این شهرستان شناسایی شد جهت شناسایی این ارقام 46 صفت روی هر یک از ارقام مورد مطالعه قرار گرفت رنگ میوه¬ سفید یا سبز - زرد (22 رقم ) سیاه (3) قرمز (4) و رقم الحقی دارای گلهای ماده با پرچم های واژگون و بقیه ارقام دارای گل های هرمافرودیت بودند رقم تبرزه. بیشترین شیرینی و رقم رزاقی کمترین شیرینی را دارا بود. بیشترین تشابه بین رقم سلطانی و رزاقی و کمترین تشابه بین رقم مسکا و رزاقی است. در بین این ارقام رقم به نام مسکا از بقیه ارقام متفاوب بود.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: انگور ,ارقام ,آمپلوگرافی,مورفولوژیک,تجزیه کلاستر ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
بررسی-ماهيت-محاربه-در-فقه-مذاهب-خمسه
بررسی ماهيت محاربه در فقه مذاهب خمسه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 270
حجم فایل: 338
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
چکیده:
اين پايان نامه بعد از بررسی لغوی و ادبی محاربه و ذکر اجمالی ديدگاه فقها شيعه و سنی به ماهيت محاربه از جنبه های مختلف پرداخته است؛ بر اين اساس هر گاه اقدام کسی به محاربه و اعمال زور، سبب ارعاب مردم و سلب امنيت از زندگی و مال و ناموسشان گردد، چنين عملی محاربه و افساد در زمين است و مشمول اطلاق آيه و روايات خواهد بود، چه اينکه غرض اصلی او ارعاب و سلب امنيت مردم باشد و چه اينکه غرض اصلی او مورد ديگری باشد. به طور کلی هر عملی که موجب ارعاب اهالی يک منطقه شود يا به عبارت ديگر هر عملی که بالقوه موجب ارعاب باشد اگر چه که ارعاب به عللی فعليت نيابد؛ از مصاديق محاربه با خدا و پيامبر و سعی در افساد در زمين است .
در بررسی موارد مشابه ـ «بغی» و «تروريسم» ـ پنج فرق ميان محاربه و بغي بيان شده است واز آن جا كه ماهيت جرم محاربه ايجاد اختلال در امنيت عمومی است، پس می تواند بارزترين مصداق آن تروريسم باشد.
در پايان ضمن بررسی محاربه در قوانين موضوعه ايران ، بر اين نكته تصريح شده كه تعميم احکام محاربه در قانون مجازات به موارد مختلف عملی غير اصولی و خلاف موازين شرعی و حقوقی می باشد.

فهرست
چکيده 1
مقدمه. 2
فصل اول. 5
کليات.. 5
1-1) معناي لغوي محاربه 6
2-1) محاربه در قرآن كريم. 7
3-1) اصطلاح محاربه از ديدگاه اماميه 12
4-1) اصطلاح محاربه از ديدگاه اهل سنت.. 20
فصل دوم. 21
ماهيت محاربه. 21
1-2) مفاد آيه محاربه 22
1-1-2) بررسي عنوان محاربه 22
2-1-2) بررسی عنوان افساد در زمين 50
1-2-1-2) مراد از افساد در زمين. 50
2-2) جمع ميان دو عنوان محارب ومفسد فى الارض... 57
3-2) آيا افساد فی الارض به تنهايي، موضوع برای جواز حکم قتل مي باشد. 67
4-2) بررسی روايات خاصه درباره موضوع حد محارب.. 70
5-2) بررسى مسائل دخيل در تحقق عنوان محاربه 108
1-5-2) بکار بردن سلاح. 108
2-5-2) تحقق خارجی ترس و ارعاب.. 115
3-5-2) قصد قتل يا سرقت.. 120
4-5-2) عموميت متعلق محاربه 125
6-2) ديدگاه علمای اهل سنت در باب محارب.. 129
7-2) ديدگاه اهل سنت در باب حکم محارب.. 136
1-7-2) قائلان به حبس... 136
2-7-2) قائلان به غير حبس... 138
8-2) محارب در متون حديثي مذاهب اربعه 140
9-2) آراء برخي از مذاهب در خصوص اشرار و ترساندن مردم 145
فصل سوم. 147
بررسی جرم محاربه با موارد مشابه. 147
1-3) محاربه و بغی. 148
1-1-3) معناي لغوي بغي. 148
2-1-3) معناي اصطلاحي بغي. 149
3-1-3) ‏بررسی مفهوم محاربه و بغي (جرم سياسي) 151
4-1-3) نظريات مختلف در مورد بغي ( جرم سياسي ) 156
5-1-3) آيا باغي کسي است که برامام معصوم خروج نمايد. 159
6-1-3) ‏شرايط جنگ با بغات يا مجرمين سياسي. 161
7-1-3) ‏رفتار با اسيران و مجروحين جنگي بغات.. 163
8-1-3) تعريف جرم سياسي از نظر حقوقدانان و مقايسه آن با بغی. 166
9-1-3) ‏مزاياي مجرمين سياسي. 167
10-1-3) مقايسه بين محارب و باغی. 169
2-3) محاربه و تروريسم. 170
1-2-3) مفهوم تروريسم. 170
2-2-3) تعاريف گسترده تروريسم. 173
3-2-3) تعريف محدود تروريسم. 175
4-2-3) تعريف تروريسم از نظر ديدگاه هدف و عامل. 177
1-4-2-3) انواع تروريسم از نظر هدف.. 177
2-4-2-3) انواع تروريسم از نظر عامل. 178
5-2-3) تعريف حقوقي تروريسم. 180
6-2-3) مقايسه تروريسم و محارب.. 183
فصل چهارم. 186
محاربه در قوانين موضوعه ايران. 186
(4-1-1 ركن قانوني. 188
(4-1-2 ركن مادي 189
(4-1-3 عنصر معنوي 195
(4-2 ارزيابي انتقادي عملكرد قانونگذار در توسعه مفهوم محاربه 197
(4-2-1 نقد و ارزيابي كلّي. 197
(4-3 زمينه و انگيزه تعميم احكام محاربه به برخي از جرايم 202
(4-4 ايرادات ناظر به تعميم حكم محاربه به برخي از جرائم 208
(4-4-1 از نظر شرع. 208
2-4-4) ديدگاه حقوقي عرفي 220
5-4) بررسي موردي جرايم در حكم محاربه 225
1-5-4) جرايم در حكم محاربه در قانون مجازات اسلامي 225
6-4) بر هم زدن امنيت و ايجاد رعب و وحشت از طريق سرقت مسلحانه و قطع الطريق 227
7-4) قيام مسلحانه عليه حکومت اسلامی 231
8-4) براندازي حكومت اسلامي. 233
9-4 ) نامزد تصدي يكي از پستهاي حساس حكومت كودتا 237
10-4) تشكيل يا اداره دسته يا جمعيت غير قانوني. 239
11-4 ) تحريك نيروهاي خودي به تمرد يا تسليم. 245
12-4) همكاري با دولتهای خارجي متخاصم. 247
13-4) سوء قصد به جان رهبر يا يكي از رؤساي قواي سه گانه و مراجع بزرگ تقليد 249
14-4) جعل اسكناس و اسناد بانكي به قصد اخلال در نظام كشور 251
15-4) اجتماع و تباني بر ضد امنيت داخلي يا خارجي كشور 255
16-4) تظاهر، قدرت نمايي و اقدام عليه آسايش عمومي بوسيله اسلحه 257
17-4 ) راهزني در راهها و شوارع. 259
18-4) سرقت مسلحانه در شب.. 262
19-4) آتش زدن اموال به قصد مقابله با حكومت اسلامي. 265
20-4 ) نهب، غارت و اتلاف اموال با قهر و غلبه 267
منابع. 269

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: پایان نامه,ماهيت,محاربه,فقه,مذاهب,خمسه ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
بررسي-رابطه-بين-تيپ‌هاي-شخصيتي-مديران-و-اثربخشي-آنان-از-ديدگاه-ذي-نفعان
بررسي رابطه بين تيپ‌هاي شخصيتي مديران و اثربخشي آنان از ديدگاه ذي نفعان
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 190
حجم فایل: 518
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
فرمت فایل: WORD قابل ویرایش

تعدادصفحات:190
فهرست مطالب:
فصل اول. 1
1-1 مقدمه. 2
1-2- بيان مسئله. 4
1-3- اهميت و ضرورت پژوهش... 8
1-4- اهداف پژوهش... 10
1-5- فرضيه‌هاي پژوهش... 10
1-6- متغيرها و تعاريف آنها 11
1-6-1 تعاريف نظري متغيرها 11
1-6-2 تعاريف عملياتي متغيرها 12
1-7- تعاريف اصطلاحات.. 13
فصل دوم: پيشينه تحقيق. 15
2-1 شخصيت.. 16
2-2 تعاريف شخصيت.. 16
2-3 حوزه‌هاي شخصيت.. 18
2-3-1 ساختار 19
2-3-2 فرآيند. 19
2-3-3 رشد و نمو 20
2-3-4 آسيب شناسي رواني و تغيير رفتار 22
2-4 مضامين عمده در نظريه شخصيت.. 22
2-4-1 وحدت رفتار و مفهوم خويشتن. 24
2-4-2 سطوح مختلف آگاهي و مفهوم ناهشيار 25
2-4-3 رابطه بين شناخت، عواطف و رفتار مشهود 26
2-4-4 اثرات گذشته، حال و آينده بر رفتار 26
2-5 نظريه‌هاي شخصيت.. 27
2-5-1 نظريه روان كاوي در شخصيت.. 27
2-5-2 زيگموند فرويد 27
2-5-3 نظريه روان پويشي فرويد(روانكاوي در شخصيت): 29
2-5-4 سطوح شخيت: هشيار3، نيمه هشيار2 و ناهشيار 29
2-5-5 ساختار شخصيت: نهاد، من و فرامن. 30
2-6 نظريه نوروان كاوي. 33
2-6-1كار گوستاو يونگ 33
2-6-2 نكات برجسته ي نظريات يونگ.. 36
2-7 روان شناسي فردي. 36
2-7-1آلفرد آدلر 36
2-7-2 بررسي نظريات آدلر 37
2-8 نظریه اختلالات شخصیتی. 39
2-8-1 كارن هورناي. 39
2-8-2 بررسي نظريات هورناي. 40
2-9 نظریه روان پزشکی بین فردی. 41
2-9-1هري استاك ساليوان. 41
2-9-2 بررسي نظريات ساليوان. 42
2-10تظريه پديدار شناختي (فرد- محور) 43
2-10-1 كارل راجرز43
2-10-2 بررسي نظريات و كارهاي راجرز 44
2-10-3 تشکیل رویکرد پدیدار شناختی راجرز 45
2-10-4 ساختار شخصيت از ديدگاه راجرز 46
2-11نیازهای زیستی و روانی در پیدایی شخصیت.. 47
2-11-1آبراهام مازلو47
2-12نظريه رويكرد صفات در شخصيت.. 48
2-12-1گوردون آلپورت48
2-12-2 بررسي نظريات آلپورت.. 49
2-13 نظريه چندبعدی شخصیت.. 51
2-13-1هانس ج آي سنك51
2-13-2بررسی نظريات آیسنک52
2-13-3 ابعاد اساسي شخصيت.. 53
2-14نظرريه رويكرد تحليلي عاملي صفات.. 54
2-14-1ريموند كوته54
2-14-2 بررسي نظريات كتل در شخصيت.. 54
2-15نظریات رابطه شغل و شخصیت.. 56
2-15-2 شخصيت نوع A.. 59
2-15-3 شخصيت نوع B.. 60
2-16 بررسي چند خصوصیت شخصیتی در شغل. 62
2-16-1 اثر كانون كنترل. 62
2-16-2 ماكياول گرايي 63
2-16-3 مناعت طبع يا عزت نفس. 65
2-16-4 سازگاري با موقعيت.. 66
2-16-5خطر پذيري67
2-17 شخصيت از ديدگاه اسلام و قرآن. 68
2-17-1شخصيت در قرآن. 69
2-18 تیپ شناسی. 71
2-19 نظريه‌هاي تيپ شناسي. 73
2-19-1 زندگینامه. 73
2-19-2نظريات رورشاخ در سنجش شخصيت74
2-19-3 تیپ شناسی در تست رورشاخ. 75
2-20ظريه ساخت بدن و خلق وخوی. 76
2-21 نظريه شلدن (ريخت شناسي) 78
2-22 نظريه تيپ گال و جمجمه شناسي رواني: 79
2-23 تيپ‌شناسي يونگي. 79
2-23-1 اساس درك واقعي ذهني از نظر يونگ.. 79
2-23-2 كاركردهاي غير عقلاني. 80
2-23-3 كاركردهاي عقلاني. 80
2-23-4 روابط كاركردي. 81
2-23-5 انواع كاركرد 82
2-23-6 تيپ‌هاي روان‌شناختي يونگ.. 84
2-23-7 توصيف تيپ‌هاي شانزده‌گانه. 85
2-23-8 اهميت شناخت تيپ‌هاي روانشناختي. 90
2-23-9 نقد تيپ شناسايي يونگي. 91
2-24 اثر بخشي 93
2-25 شاخصهاي اثربخشي از ديدگاههای مختلف.. 94
2-25-1 كمرون و ويتون: 94
2-25-2 سي‌شور: 95
2-25-3 آرجريس: 95
2-25-4 پيترز وواترمن: 95
2-25-5 مالفورد: 96
2-25-6 بس و هرسي – بلانچارد 97
2-25-7 هوي و ميكسل و چستر بارنارد 97
2-25-8 كالدول و اسپينكس... 97
2-25-9 لوتانز و همكارانش... 97
2-25-10 ديدگاه راجرز و همكاران: 98
2-25-11مطالعات بسكر و چيرنز: 99
2-25- 12 مدل پارسونز: 99
2-26مقايسه ي ديدگاههاي ارزشيابي اثر بخشي سازماني. 100
2-27 نظریات جدید در اثربخشی. 101
2-27-1 مطالعات رابرت واترمن وتام پترز 101
2-28 مدلهای ارزیابی اثربخشی. 102
1- مدل هدف منطقی: که سازمان را در رسیدن به اهدافش کاملا ارزیابی می کند. 102
2-29 نظریه ريچارد ال دفت.. 104
2-29-1 روش مبتني بر تامين هدف.. 104
2-29-2 روش مبتني بر تامين منابع. 105
2-29-3 روش مبتني بر فرآيند دروني. 106
2-29-4 روش مبتني بر تامين رضايت گروه‌هاي ذي نفع. 108
2-30 كارهاي ديگران. 110
2-30-1 تحقيقات انجام گرفته در مورد تيپ شناسي يونگي. 110
2-30-1-1 تحقیقات خارج از كشور 110
2-30-1-2 تحقيقات انجام گرفته در داخل كشور 113
2-30-2 اثر بخشي. 118
2-30-2-1 تحقيقات انجام شده در داخل كشور 118
2-30-2-2 تحقيقات انجام گرفته در خارج از كشور 121
2-31 استنتاج و نتیجه گیری. 126
2-32..... لگوی نظری پژوهش... 128
فصل سوم: توصيف داده ها.129
3-1 مقدمه. 130
3-2 روش اجراي پژوهش... 130
3-2-1 برآورد حجم نمونه. 131
3-3 ابزار گرد آوري داده‌ها 132
3-3-1 تاريخچه و توصيف (MBTI) 133
3-3-2 نمره گذاري پاسخنامه. 135
3-3-3 توصيف تيپهاي شانزده گانه. 136
3-5 اعتبار پرسشنامه‌ها 140
3-5-1 اعتبار پرسشنامه شخصيتي، تيپ نماي مايزر – بريگز 141
3-5-2 اعتبار پرسشنامه اثر بخشي: 142
3-5-3 اعتبار دروني پرسشنامه. 143
3-5-4 اعتبار زماني. 143
3-6 محاسبه روايي: 144
3-6-1 محاسبه روايي پرسشنامه شخصيتي مايرزبريگز 144
3-6-2 محاسبه روايي پرسشنامه اثر بخشي: 146
3-7 روش‌هاي آماري. 146
3-8 ويژگي‌هاي تحقيق: 146
فصل چهارم: تجزيه و تحليل داده ها. 147
4-1 تجزيه و تحليل يافته‌هاي تحقيق. 148
4-2 توصيف يافته‌هاي تحقيق. 149
4-3 آزمون فرضيات تحقيق. 161
4-3-1 فرضيه فرعي اول. 165
4-3-2 فرضيه فرعي دوم. 166
4-3-3 فرضيه فرعي سوم. 167
4-3-4 فرضيه فرعي چهارم. 168
فصل پنجم: بحث و نتيجه گيري169
5-1 هدف و مسائله ي پژوهش... 170
5-2 نتايج فرضيه اصلي. 170
5-3 نتايج مربوط به فرضيه فرعي اول. 172
5-4 نتايج مربوط به فرضيه فرعي دوم. 173
5-5 نتايج مربوط به فرضيه فرعي سوم. 175
5-6 نتايج مربوط به فرضيه فرعي چهارم. 176
5-7 نتيجه گيري كلي. 177
5-8 محدوديتها: 180
5-9 پيشنهادات.. 181
فهرست منابع: 182
منابع انگليسي. 187
پيوست و ضمائم : 189

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: شخصيت,تعاريف شخصيت,آسيب شناسي رواني و تغيير رفتار,زيگموند فرويد ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
فیلم-آموزش-کار-با-اسکریپت-virtual_freer-همراه-با-اتصال-به-بانک
فیلم آموزش کار با اسکریپت Virtual_Freer همراه با اتصال به بانک
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: wmv
حجم فایل: 0
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
آموزش کامل نصب و راه اندازی اسکریپت ویرچوال فریر برای اولین بار بصورت فارسی با توضیحات کامل از صفر تا صد
پرفروشترین محصول آموزشی در میان فروشگاه ها

اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer با پنل مدیریت بسیار ساده و کاربردی امکان دسته بندی محصولات، چینش محصولات، سفارش آنلاین و امکان اتصال به درگاههای خرید آنلاین داخلی امکان راه اندازی بسیار سریع یک وبسایت خرید و فروش آنلاین را به صاحبان وبسایتها می دهد. خرید محصول از فروشگاههای کارت شارژ ایجاد شده با Virtual Freer بسیار ساده است و اطلاعات خرید بلافاصله به ایمیل خریدار فرستاده می شود.
Virtual Freer از PHP و دیتابیس MySQL استفاده می کند و سادگی پنل مدیریت آن امکان راه اندازی سریع فروشگاه را به مدیر سایت می دهد. این اسکریپت به زبان فارسی است. توصیه می شود برای نصب آن از هاستهای لینوکس استفاده کنید.

نکته: نصب Virtual Freer در این آموزش توسط کنترل پنل cPanel انجام می گیرد. اما انجام مراحل نصب هیچ گونه وابستگی به کنترل پنل خاصی ندارد و اگر هاست شما از PHP و MySQL پشتیبانی کند معمولاً مشکلی در نصب نخواهید داشت. کافی است با کنترل پنل هاست خود آشنا باشید و بدانید مراحل لازم در کنترل پنل را چگونه می‌توانید انجام دهید.

در این مجموعه فیلم های آموزش فریر می آموزید که چگونه این اسکریپت را نصب کنید و با قابلیت های آن آشنا می شوید.

همچنین میتوانید خودتان به درگاه بانک متصل کنید و شروع به کسب درآمد نمایید

آموزش کامل کار با مدیریت و نحوه ی درون ریزی کارت ها بصورت یکجا

در این آموزش برای اولین بار آموزش داده شده که چگونه می توانید بسیار آسان درگاه بانک تهیه کنید و آن را به اسکریپت خود متصل نمایید

آموزش ها به زبان فارسی و با کیفیت می باشند.

 
این فایل دارای 4 قسمت قابل دانلود با حجم های زیر می باشد.
- قسمت اول 22 مگابایت
- قسمت دوم 20 مگابایت
- قسمت سوم 24 مگابایت
- قسمت چهارم 74 مگابایت
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: آموزش ویرچوال فریر,چگونه فریر را نصب کنیم؟,دانلود اموزش کار با اسکریپت فریر,اموزش اتصال به درگاه بانک فریر,اتصال فریر به درگاه بانک,اموزش فریر به درگاه بانک,چگونه درگاه بانک داشته باشیم؟,راهنمای اتصال فریر به درگاه بانک ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
پایان-نامه-خصوصیات-سیاست-و-اقتصاد-سالم
پایان نامه خصوصیات سیاست و اقتصاد سالم
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 99
حجم فایل: 256
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
اقتصاد از مقوله های مهم در زندگی بشر است و تأثیر آن نه فقط در امور دنیوی بلکه با سعادت و شقاوت اخروی ؛ارتباط دارد. از طرفی هم بین اقتصاد و سیاست , ارتباط متقابل وجود دارد از مسائل مهم در بعد سیاست و اقتصاد مسأله ی سلامت آن است. به عبارتی اگر اقتصاد و سیاست بر مبانی و اصول و شیوه های درست و کارآمد استوارباشد آن وقت نتایج مناسب و سعادت بخش خواهد داشت. داشتن سیاست و اقتصاد سالم مطلوب انسان ارزشی است . چرا که این نوع سیاست و اقتصاد را درراستای دیا نت و بندگی خداوند و در خدمت آبادانی دنیا و آخرت خود و جامعه ی خود می داند.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: پایان نامه خصوصیات سیاست , اقتصاد سالم ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
استانداردهای-aci-سری-3-20%-تخفیف-ویژه-تا-نوروز
استانداردهای ACI سری 3-20% تخفیف ویژه تا نوروز
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: pdf
حجم فایل: 23716
قیمت: 19200 تومان

بخشی از متن:
شامل استانداردهای:
440R-96 / 441R-96 / 445R-99 / 446.3R-97 / 446.4R-04 / 503.1-92 / 503.2-92 / 503.3-92 / 503.4-92 / 503.5-92 / 503.6R-97 / 503R-93 / 362.2R-00 / 363.2R-98 / 363R-92 / 315-99

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: استاندارد بتن ACI ,
:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
بررسی-سلامت-روانی-كاركنان-بهزیستی
بررسی سلامت روانی كاركنان بهزیستی
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 192
حجم فایل: 379
قیمت: 19200 تومان

بخشی از متن:

فهرست مطالب

عنوان
صفحه
فصل اول
كلیات و مقدمه
1-1 مقدمه
1-2 بیان مسئله
1-3 اهمیت و ضرورت تحقیق
1-4 اهداف تحقیق
1-5 فرضیه ها و سئوالات تحقیق
1-6 متغیرهای تحقیق
1-7 تعریف مفهومی و عملیاتی

فصل دوم
پیشینه تحقیق و پایه های نظری
1-2 پیشینه نظری تحقیق
2-1-1 مفهوم سلامت روان
2-1-2 تاریخچه سلامت روان در جهان
2-1-3 تاریخچه سلامت روان در ایران
2-1-4 مفهوم سلامت روان از دیدگاه های مختلف
2-1-5 سلامت روان از نظر مكاتب
2-1-6 اصول سلامت روان
2-1-7 هدف ایجاد سلامت روان
2-1-8 مكانیزم های دفاعی و نقش آن در سلامت روان
2-1-9 جمع بندی
2-2 پیشینه عملی تحقیق
2-2-1 همه گیر شناسی در ایران
2-2-2 بررسی همه گیر شناسی در جهان

فصل سوم
روش شناسی تحقیق
3-1 روش تحقیق
3-2 جامعه آماری
3-3 نمونه تحقیق
3-4 ابزار تحقیق
3-4-1 مقیاس های چهارگانه آزمون
3-4-2 موارد كاربرد و محدودیت های آزمون
3-4-3 نمره برش آزمون
3-5-3 پایایی آزمون
3-6 اعتبار پرسشنامه
3-7 روش جمع آوری اطلاعات و اجرا
3-8 تجزیه و تحلیل آماری

فصل چهارم
یافته های تحقیق
4-1 داده های آماری جامعه مورد مطالعه
4-2 میانگین سلامت روانی جامعه مورد مطالعه
4-3- تجریه و تحلیل فرضیه و سئوالات تحقیق

فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
5-1 بحث و نتیجه گیری
5-2 نتیجه گیری كلی
5-3 محدودیت های تحقیق
5-4 پیشنهادات تحقیق
منابع تحقیق
پیوست


فهرست جداول
جدول 2-1 مقایسه بررسی های انجام شده در مورد شیوع بیماریهای روانی در مناطق مختلف جهان و ایران
جدول 4-1. داده های آماری جامعه مورد مطالعه
جدول 4-2 میانگین و واریانس جامعه مورد مطالعه
جدول 4-3 مقایسه نمرات زنان و مردان در آزمون
جدول 4-4 محاسبه ضریب همبستگی سن كارمندان با نمرات سلامت روانی
جدول 4-5 مقایسه میانگین ها و انحراف معیار سه گروه اشتغال
جدول 4-6 تجزیه و تحلیل واریانس ها
جدول 4-7 مقایسه میانگین های گروه های مختلف فعالیت
جدول 4-8 تجزیه و تحلیل واریانس های گروه های مختلف فعالیت
جدول 4-9 محاسبه ضریب همبستگی سنوات كاری با سلامت روانی

فهرست نمودارها
نمودار هسیتوگرام 4-1 نمرات سلامت روانی و فراوانی آن در مردان و زنان
نمودار هیستوگرام 4-2 سن آزمودنی ها و فراوانی آن در مردان و زنان
نمودار 4-3 مقایسه میانگین های سه گروه اشتغال
نمودار 4-4 میانگین های سلامت روانی گروه های مختلف فعالیت

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: سلامت روانی کارکنان ,تاریخچه سلامت روان در ایران,مفهوم سلامت روان از دیدگاه های مختلف,سلامت روان از نظر مكاتب,اصول سلامت روان,مكانیزم های دفاعی و نقش آن در سلامت روان ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
مقایسه-شاهنامه-فردوسی-با-دیگر-آثار-حماسی-جهان
مقایسه شاهنامه فردوسی با دیگر آثار حماسی جهان
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 92
حجم فایل: 252
قیمت: 19200 تومان

بخشی از متن:

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعدادصفحات:92

فهرست مطالب
عنوان
چکیده
مقدمه
فصل اول
زندگی نامه فردوسی
ویژگی های هنری شاهنامه
تصویرسازی
موسیقی
منبع داستان های شاهنامه
بخش های اصلی شاهنامه
دوره اساطیری
دوره پهلوانی
دوره تاریخی
فصل دوم
جایگاه جهانی شاهنامه
جایگاه شاهنامه فردوسی در مقایسه با سایر اثار حماسی جهان
و اما تفاوت‌ها
و اما نظر من:
فصل سوم
مقايسه حماسه ي ايران با حماسه ي ديگر كشورها
مشخصه‏هاي مشترک حماسه‏هاي ادبي
بررسی دلایلِ شباهت و تفاوت در روایتِ داستانهای شاهنامه و تاریخ بلعمی*
درآمد
منابع و مآخذ شاهنامه
منابع تاریخ بلعمی
یادداشتها
مقایسه شاهنامه با گشتاسپ‌نامه
هومر کیست؟
مروری بر شاهنامه فردوسی و ایلیاد هومر
بررسی مضامین مشترک میان شاهنامه فردوسی و ایلیاد و ادیسه هومر
مقايسه ايلياد و اديسه هومر با شاهنامه فردوسي
شباهت هاي ايلياد و اديسه هومر با شاهنامه فردوسي
ترفند در شاهنامه و ايلياد
نتيجه گيري

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: شاهنامه فردوسی ,تاریخ بلعمی,خرد گرایی ,تباین مذهبی,شاهنامه,ایلیاد و ادیسه هومر ,گشتاسب ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی محمد
نانوحسگرها
نانوحسگرها
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 194
حجم فایل: 732
قیمت: 19400 تومان

بخشی از متن:
فرمت فایل: WORD قابل ویرایش

تعدادصفحات:194

فهرست مطالب
پیشگفتار 12
فصل اول 14
1-1فن آوری نانو چیست 15
1-1-1-نانو چیست 15
2-1-1-نانو تکنولوژی از دیدگاههای مختلف 16
2-1-مقدمه ای بر تاریخ فن آوری نانو در ایران و جهان 19
1-2-1-تاریخچه ی نانو در جهان 19
2-2-1-تاریخچه ی نانو در ایران 22
3-1-مشاهیر نانو  23
1-3-1-کی اریک درکسلر 23
2-3-1-ریچارد ارت اسمالی 24
3-3-1-رالف مرکل 25
4-3-1-روبرت ای فریتاس 25
5-3-1-ریچارد پی فایمن 26
4-1-عناصر پایه در فن آوری نانو 29
1-4-1-نانو پوشش ها 30
1-1-4-1-انواع نانو پوشش ها 30
1-1-1-4-1- پوشش هاي دانه اي 31
2-1-1-4-1-.پوشش هاي شبکه اي و چند لايه اي 32
3-1-1-4-1-. پوشش هاي لايه نازک 32
4-1-1-4-1-. پوشش هاي نانوکامپوزيتي 33
2-4-1-نانو مواد 34
1-2-4-1-نانو پودر 35
1-1-2-4-1-حالت اول 35
2-1-2-4-1-حالت دوم 36
3-1-2-4-1-حالت سوم 38
2-2-4-1-نانو لوله 39
3-2-4-1-نانو کمپوزیت 41
3-4-1-مهندسی مولکولی 42
1-3-4-1-ماشین های مولکولی 42
4-4-1-نانو الکترونیک 44
1-4-4-1-نانو سیم 45
1-1-4-4-1-انواع نانو سیم ها 46
1-1-1-4-4-1-نانوسیم‌‌های فلزی 46
۲-1-1-4-4-1-نانوسیم‌‌های آلی 46
۳-1-1-4-4-1نانوسیم‌‌های هادی و نیمه‌‌هادی 47
4-1-1-4-4-1- نانوسیم‌‌های سیلیکونی 47
2-1-4-4-1-روش های ساخت نانو سیم ها 47
1-2-1-4-4-1-تکنیک‌‌های لیتوگرافی 47
1-1-2-1-4-4-1 لیتوگرافی با اشعه الکترونی 48
2-1-2-1-4-4-1- لیتوگرافی با پراب روش 48
2-2-1-4-4-1-رسوب الکتروشیمیایی در حفرات 48
3-1-4-4-1-کاربردهای نانو سیم ها 49
1-3-1-4-4-1-کاربرد نانوسیم در تشخیص بیماریها 49
2-3-1-4-4-1-استفاده از نانوسیم‌‌ها در رگ‌‌های خونی برای
تحریک اعصاب مغزی 50
3-3-1-4-4-1-استفاده از نانوسیمهای سیلیکونی برای هدفمند کردن
رشد سلولهای بنیادین  51
2-4-4-1-نانو ترانزیستور 51
3-4-4-1-نانو حسگر 53
فصل دوم 54
1-2- دامداری 56
2-2- کشاورزی 58
3-2-صنایع غذایی 60
4-2-پزشکی 63
1-4-2-تشخیص بیماری با نانو ذرات مغناطیسی 64
2-4-2-شناسایی مولکولهای زیستی 65
3-4-2-کنترل فعالیت درون یاخته ها 65
4-4-2-درمان ایدز با نوعی کرم 66
5-2-بهداشت 68
6-2-صنایع دریایی 70
1-6-2-صنايع کشتي‌سازي 70
۲-6-2- صنايع فرا ساحل 70
۳-6-2- صنايع ساحلي و بندري 70
4-۶-۲-برخي از پتانسيل‌هاي کاربرد فناوري‌نانو در اين صنايع 71
1-4-6-2-الکترودهاي جوشکاري دما پايين 71
2-4-6-2-سوخت 71
3-4-6-2- نانوفايبرگلاس و نانوکامپوزيت‌ها 72
4-4-6-2-جاذب‌هاي ارتعاشي 72
5-4-6-2-جاذب‌هاي صوتي 72
6-4-6-2- رنگ‌هاي دريايي 73
7-4-6-2- جاذب‌هاي انرژي موج دريا و نور آفتاب 73
8-4-6-2-نانوفيلتراسيون 73
9-4-6-2-نانومورفولوژي 73
10-4-6-2--تحول در فناوري پيل سوختي 74
11-4-6-2- باتري‌هاي با ذخيره انرژي بسيار بالا 74
12-4-6-2- گرافيت و سراميک 74
5-٦-۲جايگاه صنايع دريايي و فناوري‌نانو در ايران 75
7-2-صنایع آب 76
1-7-2-نانوفيلتراسيون  77
2-7-2-شيرين سازي آب به وسيله نانوغشاها 78
3-7-2-تصفيه آب به کمک نانوذرات 80
4-7-2-تصفيه پساب‌هاي صنعتي 82
1-4-2-7تصفيه فاضلاب‌ها 82
2-4-7-2-جيوه‌زدايي از آب 85
5-7-2-شرکت‌هاي فعال در زمينه فناوري‌نانو و آب 86
6-7-2-خلاصه‌اي از کارهاي انجام شده در زمينه تصفيه آب و فاضلاب با استفاده از فناوري‌نانو 88
8-2- صنعت نفت 90
9-2-صنعت خودرو 91
1-9-2-عوامل اصلی رقابت در صنعت خودرو سازی 93
2-9-2-کاربرد های فن آوری نانو در صنعت خودرو سازی 94
10-2-الکترونیک 96
1-10-2-نانو روباتهای سه بعدی در لباس سربازهای ضد سرطان 97
فصل سوم 99
1-3-آشنایی با نانو الکترونیک 100
1-1-3-وسایل نانو الکترونیک 102
1-1-1-3-نانو لوله ها 102
2-1-1-3-حلقه هاي بنزني 103
3-1-1-3-پليمر 103
4-1-1-3-DNA 103
2-3-چشم انداز فن آوری نانو الکترونیک 106.
1-2-3-مشخصه یابی لایه ی نازک قطعات الکترونیکی 107
2-2-3-وسعت فن آوری نانو الکترونیک 107
3-3-کاربرد نانو الکترونیک در صنعت 109
1-3-3-نمونه ای از کاربرد فن آوری نانو در الکترونیک 109
۱-1-3-3-کربن نانو تيوب ها (carbon nanotubes 109
2-1-3-3- نانو ترانزيستورها (nanotransistors 110
3-1-3-3- محاسبه گر ها در مقیاس نانو ( nanocomputers 110
4-1-3-3- MRAMها ( Magnetic Random Access Memories  110
5-1-3-3- ۶۰ C 111
4-3-کارهایی که باید در راستای پیشرفت این علم انجام شود 112
5-3-جهانی شدن صنعت نانو الکترونیک 113
1-5-3-مفهوم جهاني شدن 113
2-5-3 پيامد هاي جهاني شدن 114
1-2-5-3 تجارت الكترونيك 116
6-3-نتیجه گیری 121
فصل چهارم 123

1-4-حسگر ها و نواع آن 124
1-1-4-حسگر چيست 124
1-1-1-4-ساختار كلي يك حسگر 124
2-1-1-4-خصوصيات حسگر ها 125
2-1-4-انواع حسگر ها 125
1-2-1-4- حسگر هاي آنالوگ 125
2-2-1-4- حسگر هاىيجيتال 126
3-2-1-4-انواع حسگر ها در ربات 126
1-3-2-1-4-حسگرمحیطی 126
2-3-2-1-4-. حسگر بازخورد 127
3-3-2-1-4- حسگر فعال 127
4-3-2-1-4-. حسگر غیرفعال 127
4-2-1-4-حسگر فاصله 128
1-3-2-1-4-حسگر تماسی: ( Contact 128
2-3-2-1-4-حسگرهای مجاورتی(Proximity  128
1-2-3-2-1-4-حس کردن استاتیک 129
2-2-3-2-1-4-حس کردن حلقه بسته 129
3-3-2-1-4-حسگرهاي دوربرد ( Far away 130
4-3-2-1-4-حسگر نوري (گيرنده-فرستنده 130
2-4-كاربرد حسگر ها 132
1-2-4- حسگر هاي بدنه 132
2-2-4- حسگر هاي جهت ياب مغناطيسي 132
3-2-4- حسگر هاي فشار و تماس 132
4-2-4- حسگر هاي گرمايي 133
5-2-4- حسگر هاي بويايي  133
6-2-4- حسگر هاي موقعيت مفاصل 134
1-6-2-4-انكدر هاي مطلق 134
2-6-2-4- انكدر هاي افزاينده 134
7-2-4-آشنا يىبا دو نمونه ازحسگر ها 135
1-7-2-4-حسگر تشخيص مانع(ديواره 135
2-7-2-4- حسگرالتراسونيك 137
3-4-نانو حسگر 139
1-3-4-انواع نانو حسگرها 139
1-1-3-4-استفاده از نقاط کوانتومی درتولید نانو حسگرها 139
2-1-3-4-.استفاده ازنانولوله ها درتولید نانوحسگرها 140
1-2-1-3-4-نانولوله های کربنی به عنوان حسگرهای شیمیایی 140
2-2-1-3-4-نانولوله های کربنی به عنوان حسگرهای مکانیکی 140
3-2-1-3-4-استفاده ازنانو ابزارها درتولید نانوحسگرها 141
4-4- كاربردهاي نانو حسگر 142
1-4-4- ساخت بینی الکترونیکی با.نانو حسگر، چشم اندازی نوین در صنایع امنیتی 142
1-4-4-كاربردهاي بيني الکترونيکی 146
1-1-4-4-سيستم تأمين امنيت 146
1-1-1-4-مبارزه با قاچاق، مواد مخدر و تروريسم 146
2-1-1-4-4-جايگزيني سگ هاي جستجوگر 146
3-1-1-4-4-تجهيزات ربات هاي رزمي 147
.4-1-1-4-4-دريافت کننده هاي سيگنال هاي حفاظتي 147
4-1-1-4-4-کنترل کننده محل کار 147
5-1-1-4-4-سيستم فوق العاده سريع اعلام حريق 147
6-1-1-4-4- بيني الکتروني وجرم شناسي 148
1-6-1-1-4-4-شناسايي پول ها و اسناد با ارزش از روي بو 148
2- 4-4- حسگرها و کنترل آلودگی هوا 149
1-2-4-4- مبارزه با انتشار گازهای سمی 149
3-4-4-کاربرد نانو سنسورها در نمودارگيري و اندازه گيري در حين حفاري صنايع بالادستي نفت 149
4-4-4-نانوحسگر و پزشکی 153
1-4-4-4-تولید نانوحسگرهاي زیستی نوری 153
2-4-4-4-کاربرد حسگرهاي زيستي 154
1-2-4-4-4-سيلان و فرايند سيلان‌دار كردن 155
5-4-4-استفاده از نانوحسگرهاي نوري براي بررسي تغييرات سلولي 156
6-4-4-نانو حسگر و صنایع غذایی 157
7-4-4- پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا 161
1-7-4-4-در کمتر از 5 سال 161
2-7-4-4-بین 5 تا 15 سال 161
8-4-4-نانوسنسورها و AFM هاي جديد 162
9-4-4-مدار الکترونیکی روبات نوریاب یا بولینگر ساده ( با دو ترانزیستور 163
1-9-4-4- انگشت هوشمند توسط نانو حسگر ها ساخته شد 165
10-4-4-کاربرد نانو سنسورها در بخش لرزه‌نگارى ( Seismic )
صنايع بالادستى نفت 166
5-4-جذابیت‌های نانوحسگرها 169
6-4-آینده نگری 170
فصل پنجم 171
1-5- نانوتکنولوژی بخشی از آینده نیست، بلکه تمام آینده است 172
2-5-الگوي «منحني S 172
1-2-5-. طفوليت 173
2-2-5- رشد 173
3-2-5. بلوغ 174
3-5-جايگاه ايران 174
4-5-نگاه از زاويه فوايد و مضرات 178
5-5-راهبردهايي براي توسعه اصولي 180
6-5-اقدامات انجام شده در ايران 180
7-5-جمع‎بندي نهايي بحث 181
8-5-نتيجه گيري وپيشنهاد  182
منابع و مآخذ 186

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 


:: برچسب‌ها: فن آوری نانو چیست؟,نانو چیست؟,مشاهیر نانو ,پوشش هاي لايه ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()