|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 60حجم فایل: 2504قیمت: 10000 تومان
بخشی از متن: سخن اول اينكه عصر حاضر، عصر اطلاعات است وليكن اين امر يك حقيقت غير قابل انكار است که پيچيدگي، تعدد و فراواني مسائل اين عصر، چنان است كه سيستمها و مكانيزمهاي سنتي موجود، در حال حاضر كارايي خود را از دست داده و جز با استفاده از سيستمهاي رايانهاي و تشكيل پايگاههاي اطلاعاتي مناسب و بهنگام نميتوان به مديريت بهينه فعاليتهاي مختلف انديشيد.
امروزه با پيشرفتهاي صورت گرفته در علوم رايانهاي و تجزيه و تحليل و تلفيق اطلاعات، شكل تكامل يافتهاي از سيستمهاي اطلاعات مكاني تحت عنوان سيستمهاي اطلاعات جغرافيايي (GiS)بوجود آمدهاند كه از مهمترين ويژگيهاي متمايز كننده اين سيستمها از ساير سيستمهاي اطلاعاتي، توانايي تحليل و تلفيق توام اطلاعات مكاني و توصيفي در آنها ميباشد
سيستم اطلاعات جغرافيايي، مجموعهاي سازمانيافته و متشكل از اجزاء نرمافزار، سختافزار، نيروي متخصص، دادههاي مكاني و مدلهاي تجزيه و تحليل اطلاعات ميباشد كه به منظور جمعآوري،ذخيرهسازي، بازيابي، بهنگامسازي، تجزيه و تحليل و نمايش اطلاعات مكان مرجع مورد استفاده قرار ميگيرند. امروزه سيستمهاي اطلاعات جغرافيايي به عنوان سيستمهاي حامي تصميمگيري توسط مديران در سطوح مختلف مديريتي و اجرايي، استفاده می شوند
بخش مطالعاتي GIS وRS در شرکت مهندسان مشاور پارس مختصات جنوب
شركت مهندسان مشاور پارس مختصات جنوب با توجه به نياز روز افزون علوم مهندسي، گستردگي حوزه فعاليتهاي خود در زمينه نقشهبرداري و انجام مطالعات پايه و همچنين حجم زياد و متنوع اطلاعات مورد مطالعه براي انجام بهينه وظايف و امور محوله، نيازمند به خدمت درآوردن و استفاده از قابليتهاي GIS در امور مربوط به طرحهاي مطالعاتي و اجرايي ميباشد. مسلماً استفاده از علم GIS و سنجش از دور در مراحل مختلف مطالعاتي طرحهاي شركت مهندسان مشاور پارس مختصات جنوب، گامي موثر در راه استفاده از فناوريهاي اطلاعاتي در شركتهاي مهندسين مشاور در کشور و متحول نمودن روند توليد، تهيه، اخذ، ذخيرهسازي، به هنگامسازي، تحليل، نمايش و نهايتاًَ مديريت بهينه فعاليتها خواهد بود.
با توجه به رشد روز افزون كاربردهاي GIS و سنجش از دور در شاخه هاي مختلف مهندسي و لزوم بهرهگيري كشور از آخرين روش توسعه نرمافزاري و سختافزاري، اين شركت به عنوان يكي از متوليان اين امر، بخش مطالعاتي GISوRS را با هدف توسعه زيرساختها و تجهيز و بهرهگيري از كارشناسان خبره در ارتباط با توسعه و ايجاد گروهي مجزا كه بتواند خود به صورت كارشناسي و تحليلي طرحهاي كاربردي در رابطه با سامانه اطلاعات جغرافيايي GIS و سنجش از دور را در پروژههاي مطالعاتي علوم مختلف وابسته به عوارض زمين در زمينه فيزيوگرافي، هواشناسي و هيدرولوژي، كشاورزي، پوشش گياهي، خاكشناسي و زمينشناسي، محيط زيست ، فرسايش و رسوب، شبکه زيرساخت شهري از قبيل آب و فاضلاب، برق و گاز و ايجاد بانكهاي اطلاعاتي مکاني و .....تعريف و ايجاد نماید
این شرکت با سازمانها و ادارات مختلف از جمله موارد زير همکاری داشته است شرکت توسعه منابع آب و نيروي ايران (مجري سدهاي بزرگ و نيروگاه هاي برق آبي وزارت نيرو) شرکت پايانه هاي صادرات مواد نفتي شرکت سهامي آب منطقه اي فارس شرکت سهامي آب منطقه اي بوشهر شركت آب و فاضلاب شيراز شركت آب و فاضلاب روستايي بوشهر سازمان جهاد کشاورزي استان فارس شرکت آب و فاضلاب روستايي استان فارس شرکت گاز استان فارس بنياد مسکن انقلاب اسلامي فارس بنياد مسکن انقلاب اسلامي بوشهر اداره کل راه و ترابري استان کهکيلويه و بويراحمد
بخشی عمده از فعالیت من به برپایی پایگاه داده های نرم افزارArcGiS،عیب یابی و ارتقا سیستم،نصبسیستمعاملونرمافزارهایمربوطه،انجام تنظیمات دستی شبکه برای کلاینت هاو سرویسدورهایسیستمهاگذشت که بیشترگزارشی که دردست دارید نیز به این موارد می پردازد. البته کارهای دیگری نیز انجام دادم. مانند مشارکت درخریدسیستم های جدید،مشاوره درمسائل کامپیوتری و نیزIT و همچنین تهیه اینترنت پرسرعت برای شرکت.
البته قصدداشتم که فرصت را غنمیت شمرده و تاجایی که امکان دارد کاربانرم افزارهای مورد استفاده درشرکت چونAutocad،ENVI( برای تفسیر عکس های ماهواره ای )،SewerCad(برنامهایبرایطراحیشبکههایجمعآوریفاضلاببصورتکاربردیکهازسرعتودقتوامکانبازنگریخوبیبرخورداراست)و ... را از کارکنان یادبگیرم که خیلی چنین فرصتی پیش نیامد.
شکل 1- نمایی از مکان کارآموزی عیبیابیوارتقاءسیستم به طور کلی مشکلات پیش آمده در سیستم ها به دو دسته سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می شود که هر بخش را در ادامه توضیح میدهم.
ارتقاء سیستم
برای ارتقاء سیستم، معمولاً به یک سری مشخصات مهم سیستم از جمله نوع مادربورد نوع CPU تحت پشتیبانی و ماژولهای پشتیبانی شده توسط آن مادربورد، از جمله کارت گرافیک و حافظه RAM نیاز است و معمولاً در صورتی سیستم ها را ارتقا می دهیم که از لحاظ کارایی و اقتصادی مقرون به صرفه باشد؛ چون با توجه به پیشرفت سریع فناوری و تولید روزافزون قطعات کامپیوتری جدید،ممکن است بعضی از قطعات با فناوری های قدیمی، در بازار موجود نباشد یا هزینه های گزافی برای تعویض قطعات یا ارتقاسیستم متحمل شویم.
عیب یابی
به طور کلی مشکلات سخت افزاری بر اثر خرابی یا عدم شناسایی قطعات مختلف در سیستم به وجود می آید که شایع ترین آنها عدم ارتباط بین قطعات می باشد یا به علت مشکلات نرم افزاری که در سیستم عامل رخ می دهد، هستند که شایعترین آنها عبارتند از:
روشن نشدن سیستم که به دلیل قطع کابل برق یا خرابی منبع تغذیه می باشد. عدم وجود تصویر روی مانیتور که عمدتاًناشی از قطع کابل یا مشکلات کارت گرافیک می باشد. صدای بوق ممتد و بالا نیامدن سیستم که ناشی از عدم اتصال صحیح قطعات یا خرابی قطعات می باشد. بالا نیامدن سیستم عامل که به مشکلات ناشی از RAM و HARD سیستم باز می گردد. عدم شناسایی CD/DVD-Drive که با تنظیمات جامپرها راه اندازی می شود. ریست شدن های مداوم سیستم که علتهایی از جمله عدم کارکرد یا صدای زیاد فن CPU و یا خرابی در خازنهای مادر بورد می باشد. بالا نیامدن و یا طولانی شدن زمان بارگذاری ویندوز به دلیل ویروسی شدن یا خراب شدن فایل های بوت سیتم ها. نصب و پاک کردن های ناقص و مکرر برنامه،که باعث اجرا نشدن نرم افزار های دیگری می شود. مشکل در نصب نرم افزار ها که با نصب پیشنیاز آنها همانند .NetFramworkروی سیستم عامل مرتفع می گردد یا به علت قانونی نبودن سیستم عامل یا نرم افزار مشکلاتی پیش می آید که آنها را به اصطلاح می توان قانونی (کرک) نمود و مشکل را رفع کرد. انجام به روز رسانی نرم افزار های امنیتی که غالبا به روش های غیر معمول انجام میپذیرد. عدم ارتباط با شبکه محلی انجام و به روز رسانی تنظیمات شبکه به صورت دستی روی سیستم عامل. و ....
نصب سیستم عامل و نرم افزار های مربوطه
بیشتر سیستم های این شرکت به دلیل سازگاریبرنامه های کابردی آن نظیر نرم افزار ArcGiS با ویندوز ایکس پی (WindowsXP)، از این سیتم عامل استفاده می کردند. که مرحله نصبی در حدود 30 تا 40 دقیقه دارد و به علت خارج از حوصله بودن این مطلب از شرح آن میپرهیزم. در ادامه به انجام کارهایی که بعد از نصب ویندوز روی هر سیستم انجام می پذیرد پرداخته می شود.
افزودن زبان فارسی برای ویندوز پس از عوض کردن و نصب سیستم عامل ویندوز XPSP3 زبان فارسی را نصب کردیم. برای افزودن زبان فارسی به سیستم به قسمت Controlpanelرفته،سپسروی گزینه Region and Languageدبل کلیک کرده و از تب Languageزبان فارسی را اضافه می کنیم.
ایجاداکانتمحدودبرایکاربران پس از افزودن زبان فارسی، به ایجاد اکانت های کاربری محدود برای کاربران پرداخته شد.
برای این کار به قسمت control panelرفته،سپسروی گزینه User Accountsدبل کلیک کرده و سپس از پنجره باز شده روی گزینه Creat a New Accountکلیک می کنیم و نامی را برای کاربر انتخاب نموده و پس از Next کردن تیک گزینه Limited را در قسمت Pick an Account Type را می زنیم تایکحسابکاربریبادسترسیمحدود (ازجملهمحدودیتها: نصبوحذفنرمافزارودیگرتغیراتاساسیدرسیستمعامل) ایجادشودتادراختیارکاربرانقرارگیرد.برایجلوگیریازدسترسیکاربرانبهحسابمدیرسیستمحتمابایدرویآنپسوردگذاشتهشود.
نصبنرمافزارهایموردنیاز در این بخش نصب نرم افزار های مورد نیاز هر سیستم با توجه به کاربرد های آن انجام می شد.
برای اکثر سیستم ها نرم افزارهایMicrosoft Office، Flash Player،ArcGiS (برای تهیه انواع نقشه ها در موضوعات مختلف علمی و درزمینهسیستمهاياطلاعاتجغرافیایی که در ادامه، آن را به تفصیل شرح خواهم داد) و همچنین نرم افزارهای ModSlow (کاربرد در زمینه آبهای زیرزمینی)،MicroStation(کاربرد در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی)،Surfer (برای ترسیم نقشه ها)،AutoCad (برای نقشه کشی)، SewerCad (برای طراحیشبکههایجمعآوریفاضلاببه صورتکاربردیکهازسرعتودقتوامکانبازنگریخوبیبرخورداراست) ، SMADA (کاربرد در کارهای آماری)، Hecras (در زمینه هیدرولوژی) و ... را نصب کردیم.
از جمله نرم افزارهایی که روی تمام سیستم ها نصب میشد نرم افزار Net Support بود که در سیستم های بخش کامپیوتر نصب میشد که این نرم افزار روی تمامی سیستم ها به صورت Client (Student) ودر سیستم استاد به صورت Server (Teacher) نصب می شود.
انجام تنظیمات دستی شبکه برای کلاینت ها
سیستمیکهروی آن بهتازگیویندوزنصبشده است،برایاتصالبهشبکهمحلی ، احتیاجبهیکسریتنظیماترویکانکشنکارتشبکهخوددارد.
ب
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
شرکت نرم افزار,نرم افزار,کامپیوتر,نصب سیستم عامل ونرم افزار,کارآموزی و پروژه,کامپیوتر,مهندسی نرم افزار,شرکت پارس,شرکت مهندسی نرم افزار,کارآموزی شرکت نرم افزار,سخت افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 دی 1396 |
نظرات ()
|
|
|
|
|