|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 60حجم فایل: 143قیمت: 7000 تومان
بخشی از متن: این فایل در مورد روانشناسی کودک و نوجوان و درمان اختلالات روحی در 60 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش شامل مقدمه، روانشناسی کودک و نوجوان و درمان اختلالات روحی،بهداشت روانی کودک در روانشناسی,روشهای مختلف تربیت فرزند,اختلالات کودکان,رفتارهای ناسازگارانه,کودکان،روانشناسی نوجوان،اختلال یادگیری،اختلال های عملکرد ذهنی ،اختلالات حافظه ای،اختلال وسواس فكری،اختلال بیش فعالی،آموزشهای روان شناختی،درمان و مشاوره روانی برای کودکان ونوجوانان،بهداشت روان در روانشناسی کودک و نوجوان، و... می باشد.
فهرست
مقدمه. 3 اعتماد و عدم اعتماد 4 استقلال و خود مختاری در مقابل خجالت و شک.... 4 ابتکار در مقابل احساس گناه 4 رقابت و نادیده گرفته شدن.. 4 هویت در مقابل تردید در پیدا کردن نقش.... 4 عوامل موثر و عوامل خطر. 5 مسائل مربوط به بهداشت روان در روانشناسی کودک و نوجوان.. 5 درمان و مشاوره روانی برای کودکان ونوجوانان.. 5 روانشناسی نوجوان.. 7 بررسی تحلیلی روانشناسی نوجوان در دوران بلوغ دختران – بلوغ پسران.. 7 روانشناسی نوجوانان در مرحله بلوغ.. 7 فاکتورهای شخصیتی: 8 مواردی که در برخورد با نوجوان باید رعایت کرد: 9 عوامل موثر بر تربیت... 10 ویژگی های تربیت قدیم وجدید 11 ویژگی های تربیت قدیم: 11 ویژگی های تربیت جدید 12 قوانین پدر ومادری از 2 تا 12سالگی.. 13 تاثیر خنده بر سلامت روان.. 15 شب ادراري در کودکان.. 17 تعریف شب ادراری.. 17 علل شب اداری.. 18 ويژگيهاي باليني این گروه از کودکان.. 18 سرانجام شب ادراري چه مي شود. 19 توصيه هايي براي والدين.. 19 با دروغگویی کودکمان چه کنیم؟. 20 روشهای عملی افزایش اعتماد به نفس در کودکان.. 23 اختلال یادگیری.. 25 عوامل بروز اختلالات یادگیری.. 26 عوامل بروز اختلالات یادگیری.. 29 تعریف اختلال یادگیری.. 32 طبقه بندی اختلال یادگیری.. 33 اختلالات حافظه ای.. 34 اختلال های عملکرد ذهنی ( فکری ) 34 اختلال های زبانی.. 34 میزان شیوع.. 35 اختلال یادگیری.. 38 تفاوت های موجود در میان توانایی های شناختی.. 39 ناتوانی های گفتاری.. 40 وسواس فکری.. 41 اختلال وسواس فكری – عملی.. 42 نشانه های وسواس.... 43 نشانههای وسواس.... 44 آیا هر نوع توجه به پاکیزگی نشانه وسواس است؟. 45 تشریح نوع اختلال.. 46 علل زمینه ای بروز اختلال.. 46 عوامل پیشگیری كننده 48 تعریف اختلال بیش فعالی.. 49 تغییر و اصلاح رفتار. 50 مراقبتهاي روانپزشکي در کودکان و نوجوانان.. 53 آموزش روان شناختی: 55 آموزش روان شناختی.. 56 آموزش روانشناختی در سطح همگانی: 56 آموزش روانشناختی برای گروههای در معرض خطر. 57 آموزش روانشناختی برای گروههای پر خطر: 57 چگونگی ارائه آموزشهای روان شناختی.. 57 الگوی جلسات آموزش روان شناختي.. 60 الگوهاي آموزش روانشناختي براي خانواده: 60 آموزش روان شناختي در حضور بيمار يا در غياب او. 60 مرتبط با مراحل بيماري يا غير مرتبط با آن.. 60 منابع. 64
مقدمه
همراه با رشد کودک، تغییراتی در حالات و رفتار های او نیز دیده می شود. برخی از این تغییرات نسبتاً قابل پیش بینی هستند و اگر چه ممکن است چالش بر انگیز باشند، جنبه ای کاملاً طبیعی از رشد انسانی محیوب می شوند. به طور کلی تا زمانی که کودک به گونهای رفتار کند که با محدوده ی سنی وی سازگار باشد، جای هیچگونه نگرانی نیست.همانطور که کودکان و نوجوانان از نظر فیزیکی رشد می کنند، در حال توسعه مهارت های اجتماعی و هوش هیجانی نیز هستند تا در آینده، زندگی با کیفیت تری داشته باشند.
زمانی که آن ها با احساسات خود درگیر می شوند مراجعه به متخصص بهداشت روان مانند یک درمانگر یا مشاور می تواند تأثیرات بسیاری مثبتی به همراه داشته باشد. جلسات درمانی معمولاً همراه با والدین تشکیل می شود زیرا فضایی ایمن برای رسیدگی به تفکرات و احساسات همه اعضای خانواده است.
نظریه های بسیاری در رابطه با مراحل تکاملی کودکان وجود دارد و شناخت این مراحل به والدین و سرپرست کودکان کمک می کند تا رفتار ها و نیاز های رشدی وی را درک کنند. تئوری اریک اریکسون مراحل زوانشناختی از تولد تا بزرگسالی را شرح می دهد یکی از شناخته شده ترین نظریه ها در این زمینه است.
طبق نظریه ی اریکسون ۸ مرحله رشد وجود دارد که ۵ مورد از ان ها در دوران تولد تا نوجوانی رخ می دهد:
دوران نوزادی: اعتماد و عدم اعتماد
در مرحله اول رشد انسانی، نوزادان جهان را کشف می کنند و می آموزند که آیا محیط اطراف آن ها مکانی امن و قابل پیش بینی هست یا خیر. نوزاد نیاز به توجه زیاد و دلگرمی از سوی والدین دارند و این بر عهده ی والدین است که حس اعتماد یا عدم اعتماد را در فرزند خود بتوانند بسازند.
دوران اولیه کودکی: استقلال و خود مختاری در مقابل خجالت و شک
در مرحله دوم از رشد انسانی کودکان شروع به استقلال طلبی و انتخاب می کنند. دفاع از خود، بهانه گیری و کله شقی در این دوران طبیعی است. در این سنین در کودک علاقه مندی ها ساخته می شود و احساس شک و خجالت پدید می آید.
سال های پیش دبستانی: ابتکار در مقابل احساس گناه
در مرحله، کودکان در مورد نقش های اجتماعی و احساسات می آموزند، فعال و کنجکاو می شوند و بازی های تخیلی بخش مهمی از این مرحله ی زندگی هستند.
در این سن نیز استقلال طلبی و لجبازی در آن ها همچنان ادامه دارد. در این سن کودکان شروع به نشان دادن رفتار هایی می کنند که از اراده خودشان نشأت می گیرد. نحوه ی برخورد والدین و مراقبان کودک باعث می شود او احساس ا
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
روانشناسی کودک و نوجوان و درمان اختلالات روحی,بهداشت روانی کودک در روانشناسی,روشهای مختلف تربیت فرزند,اختلالات کودکان,رفتارهای ناسازگارانه,کودکان,روانشناسی نوجوان,اختلال یادگیری,اختلال های عملکرد ذهنی ,اختلالات حافظه ای,اختلال وسواس فكری ,
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 دی 1396 |
نظرات ()
|
|
|
|
|