|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: pptxتعداد صفحات: 50حجم فایل: 199قیمت: 6000 تومان
بخشی از متن: مدیریت اسلامی چیست؟
برای مدیریت تعریف های بسیاری ارائه شده است، ولی تعریف مدیریت اسلامی با توجه به آنچه از متون اسلامی استفاده می شود عبارت است از: "هنر و علم به کارگیری صحیح امکانات در جهت رسیدن به اهداف مورد نظر، به نحوی که با موازین اسلامی مغایرت نداشته باشد.
مديريت اسلامي منظور از مديريت اسلامي اين است كه مديران شيوه اسلامي را در مديريت، پيشه خود كنند و در هدفهاي خود عدالت اجتماعي را مدنظر داشته باشند و مقصود نهايي آنها كسب رضايت خداوند باشد و خدمت به خلق را نوعي عبادت بدانند و زندگي و معيشت افراد در راستاي اين مديريت تامين شود.
هدف نهايي در مديريت اسلامي "تقرب الي الله" است. مدير اسلامي، هم براي خدا كار مي كند و هم خلق را به سوي او رهنمون مي سازد، اگر مديريت ديني و معنوي مردم را بر عهده داشته باشد هدفش رشد معنويت جامعه است و اگر مديريتش در جهت سياسي و اجتماعي باشد هدفش رشد سياسي و اجتماعي خواهد بود و اگر مديريتش در جهت اقتصادي باشد هدفش، رشد و شكوفايي اقتصادي است. خلاصه اينكه هدف در مديريت اسلامي رشد معنوي، مادي، سياسي، اجتماعي و اقتصادي جامعه است، آن هم در جهت رضايت خداوند.
توضیح:
مهندس خلقت خداوند متعال است که ما را آفرینش بخشیده تا به کمال مورد نظر خود که همان قرب به حق است از طریق و کانال بندگی نائل گردیم.
برای رسیدن به این هدف اولا ما را آفرینش بخشید، ثانیا تمام استعدادهای لازم را در وجود ما جهت رسیدن به کمال قرار داد
صفات و شرايط يك مدير اسلامي
1- كاردان و آگاه باشد. 2- نظم و انضباط در مديريت خود داشته باشد.
3- تعهد به نظام جمهوري اسلامي و مقام ولايت امر داشته باشد و هر چه اين تعهد همراه با عشق باشد اهليت مدير را بالاتر مي برد و او را براي پست مديريت شايسته تر مي گرداند.
4- اصالت خانوادگي داشته باشد يعني از خانواده اي اصيل و صالح باشد، داراي حجب و حيا باشد و در فعاليتهاي اسلامي پيشگام باشد.
5- قدرت و توان مديريت بر حسب نوع مديريت خويش داشته باشد (هم توانايي فكري و هم توانايي جسمي)
که مديريت اسلامي بر اساس معنويت و فرهنگ بنا نهاده شده است و هدف آن نيز آخرت گرايي است يعني قرار دادن امکانات دنيوي در جهت آخرت. و نبايد فراموش کرد که آخرت گرايي به معناي فراموش کردن دنيا نيست بلکه آخرت گرايي تلبس به ارزشهاي الهي و قرآني است. و يک مدير اسلامي زماني مي تواند در مسير آخرت گرايي حرکت کند و در واقع مديريت اسلامي داشته باشد که مجهز به فرهنگ قرآني بوده و مصمم به پياده کردن اين فرهنگ در جامعه باشد. و جامعه اي که در آن مديريت اسلامي اجرا شود و يک مدير اسلامي در راس امور قرار بگيرد، چنين جامعه اي در مسير آخرت گرايي حرکت خواهد کرد و در اين صورت است که افراد جامعه مي توانند به سرمنزل مقصود که همان قرب الهي است دست يابند.
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
اصول مديريت اسلامي,مدیریت,مدیریت اسلامی,فلسفه مديريت در اسلام,مدير اسلامي ,مديريت در كلام وحي ,مديريت در كلام پيامبر اكرم (ص),اهداف مديريت اسلامي ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
|
|
|